Handelsvillkor

Hos Barberskabet.se är öppenhet ett nyckelord som vi verkligen går upp i. Om det på något sätt skulle uppstå tvivel kring våra villkor, vänligen skriv till oss via e-post kontakt@barberkskabet.se - vi svarar inom 1-2 timmar på vardagar mellan 09-16. 

Leverans (längre leveranstid på grund av covid-19)

Om du beställer före kl 12.00 skickar vi din leverans samma dag. (Gäller ej helger och helgdagar).
Om du beställer efter kl 12.00 skickar vi din leverans nästkommande vardag.

Leverans av provförpackningen tar 6-7 arbetsdagar och du får ett e-postmeddelande så snart din leverans lämnat vårt lager.

Leverans för efterföljande försändelser tar 6-7 arbetsdagar och du får ett e-postmeddelande så snart din leverans lämnat vårt lager.

Barberskabet.se levererar alltid direkt till din brevlåda. På så sätt behöver du inte ta dig ner till postutlämningen. Alla försändelser levereras av PostNord.

Kontakta oss på kontakt@barberskabet.se eller tlf. +45 89 88 49 42 om ditt paket saknas.

Betalning

Dina kortuppgifter skickas direkt till betalningsservicen Stripe i krypterat format (SSL) som endast du och Stripe kan läsa.

Det är således ingen annan som kan se eller spara upplysningarna om dig. Vid köp med kreditkort dras beloppet från ditt konto så snart varorna skickas från vårt lager.

Vi accepterar Klarna, Paypal, Visa, American Express och Mastercard.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. 

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.             

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.                                   

Begränsning av en provförpackning per kund

Det är endast möjligt att beställa ett medlemskap med ett teestpaket för 69 kr per kund.

Kvitto

När vi skickar iväg rakblad eller andra varor till dig mottager du alltid en bekräftelse via e-post.

Byter du kort eller kortets giltlighetstid löper ut

Om du byter kort eller att kortets giltlighetstid löper ut, ska du komma ihåg att uppdatera dina kortuppgifter på din profil på Barberskabet.se. Skulle du glömma det kommer vi uppmärksamma dig om detta via e-post.

Uppsägning

Våra medlemskap har ingen bindningstid, men uppsägningen ska göras senast dagen innan vi skickar iväg ditt nästkommande medlemspaket.
För att säga upp ditt medlemskap ska du bara logga in på din profil och välja “rätta medlemskap”. Därefter klickar du på “säg upp”.
Vänligen kontakta oss på kontakt@barberskabet.se om du har några frågor eller problem.

Reklamation

Reklamation ska ske inom rimlig tid efter att varan mottagits.
Köparen är förpliktigad att undersöka varan snarast möjligt efter mottagelsen.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt gällande från den dag du tog emot din beställning och därefter ytterligare 14 dagar till att returnera varan.
För att utnyttja ångerrätt är det en förutsättning att: 

Varan är oanvänd. Varan skickas tillbaka på egen bekostnad. En vara betraktas som använd om den är använd mer än vad som är möjligt i en liknande situation i en fysisk butik.

Kom ihåg att kontakta vår support på kontakt@barberskabet.se innan du returnerar varor, eftersom behandlingen av din retur annars kan försenas.

Pengarna återbetalas till det kort du använde vid betalning. Du mottar pengarna på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar.

Varor som returneras UFRANCO eller på efterbegäran kommer inte att tas emot. Du ska skicka objektet korrekt förpackat tillsammans med en kopia av fakturan samt klart och tydligt skriva att du vill utnyttja ångerrätten. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka varan med Post Danmark. Vänligen skriv en notering om att du vill återbetalas.

Dessa regler gäller för samtliga varor som sålts på distans (och till privata).       

Ansvarsfriskrivning och garanti

Barberskabet.se är inte ersättningsansvarig för direkt eller indirekt förlust till följd av försenad leverans eller defekter av beställda varor, i de fall när försening eller defekt beror på köparens handling, försummelse eller omständigheter utaför Barberskabet.se's kontroll, t.ex. krig, uppror, oro, brand, statligt ingripande, valutarestriktioner, arbetskonflikter av alla slag, strejk, lockout eller liknande.

Webbutiken drivs av:

Barberskabet ApS
Kattesundet 4, 2.
1458 København K

CVR nr: 38759590
Telefon +45 89 88 49 42                                                                 

Förbehåll för ändringar:

Barberskabet.se förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de villkor som gäller för denna webbplats.