FAQ

Du kan kontakta oss på e-post kontakt@barberskabet.se om du vill ändra eller säga upp ditt medlemskap. Vi garanterar svarstid inom 1-2 timmar på vardagar. Du kan också ringa oss på telefon +45 89 88 49 42 kl 9-12 vardagar.

           

Hur kan jag avsluta mitt medlemskap
Du avslutar ditt medlemskap genom att logga in som användare och klicka på “rätta medlemskap” på vänster sida. Därefter klickar du på “avsluta” och du kommer sedan få utskickat ett bekräftelsemeddelande till din e-post om att du inte längre är medlem.

Får jag mina rakblad direkt i brevlådan?
Du mottar alltid dina rakblad direkt i brevlådan. Vi vill inte att våra medlemmar ska spendera sin tid i att stå i kö i butiken. Du kommer alltid ha nya rakblad klara till användning.

Hur ofta ska jag byta mina rakblad?
Det är väldigt individuellt hur länge rakbladen håller sig i gott skick. De rakblad som Barberskabet.dk säljer är av hög kvalitet. Vi rekommenderar dock att rakbladen byts ut cirka 1 gång per vecka vid daglig rakning. Detta beror på att rakbladen har en tendens att bli smutsiga snabbt på grund av smuts och hår, vilket kan leda till irriterad hud.

Vart produceras rakbladen?
Våra rakblad produceras av det amerikanska företaget American Safety Razor (ASR) som grundades 1875. ASR har producerat rakblad i över 130 år och var de första som tillverkade rakblad till allmänheten. Vi garanterar därför våra medlemmar den högsta kvaliteten.

Hur många blad har rakhyveln?
Rakhyveln har 5 stycken vassa blad samt ett extra rakblad på baksidan vilket gör att den kommer åt att trimma de ställen som är svåra att nå. Dessutom har rakhyveln ett mjukt aloe vera band på båda sidor av rakbladen vilket ger dig en nära och behaglig rakning.

Passar rakbladen till andra rakhyvlar?
Rakbladen passar inte till andra tillverkares rakhyvlar.

Vilka kreditkort går det att betala med?
Vi accepterar PayPal, Visa, Mastercard och American Express.

Hur säkras mina kortuppgifter? 
Din kortinformation krypteras via SSL och säkras via betalningsbanan.

Hur lång tid tar det tills jag mottager mina rakblad?
Efter att du har registrerat ditt medlemskap går det mellan 2-4 vardagar innan du mottager din testpaket. Därefter skickar vi som standard 8 stycken nya rakblad till dig 2 veckor efter du har beställt din testpaket. Vi meddelar dig alltid via e-post när vi levererar dina rakblad med posten. 

Säljer ni också medlemskap till företag?
Vi är öppna för företag som vill erbjuda våra medlemskap som en extra förmån till sina medarbetare. Vid intresse kontakta oss på: kontakt@barberskabet.se